Een mengsel van gelijke delen bloem en zachte margarine; wordt gebruikt voor het binden van warme vloeistoffen Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10360
Een mengsel van gelijke delen bloem en zachte margarine; wordt gebruikt voor het binden van warme vloeistoffen Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10360
Een mengsel van gelijke delen bloem en zachte margarine; wordt gebruikt voor het binden van warme vloeistoffen. Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10403
Een mengsel van gelijke delen bloem en zachte margarine; wordt gebruikt voor het binden van warme vloeistoffen. Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10403
Gelijke hoeveelheden zachte boter en bloem, goed gemengd tot een homogeen mengsel.wordt gebruikt om warme vloeistoffen te binden.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10877
Gelijke hoeveelheden zachte boter en bloem, goed gemengd tot een homogeen mengsel.wordt gebruikt om warme vloeistoffen te binden.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10877
Mengsel van boter (of margarine) en bloem om sauzen te binden. (4delen bloem 3 delen boter) http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10912
Gelijke hoeveelheden zachte boter en bloem, goed gemengd tot een homogeen mengsel.wordt gebruikt om warme vloeistoffen te binden. Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945
Gelijke hoeveelheden zachte boter en bloem, goed gemengd tot een homogeen mengsel.wordt gebruikt om warme vloeistoffen te binden. Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945
Gelijke hoeveelheden zachte boter en bloem, goed gemengd tot een homogeen mengsel Wordt gebruikt om warme vloeistoffen te binden
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990
Gelijke hoeveelheden zachte boter en bloem, goed gemengd tot een homogeen mengsel Wordt gebruikt om warme vloeistoffen te binden
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990